Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

ROF Gelderse Vallei

ROF Gelderse Vallei staat voor Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei

De regio omvat hetzelfde gebied als de Regionale Organisatie Huisartsen Gelderse Vallei: Amerongen, Bennekom, Barneveld, Ede, Ederveen, Harskamp, Leersum, Lunteren, Otterlo, Renkum, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Voorthuizen en Wageningen.

De ROF Gelderse Vallei is in 2009 ontstaan uit een initiatiefnemersavond in Ede. Met de ondersteuning van Mura zorgadvies is de ROF Gelderse Vallei in 2011 een formele vereniging geworden.

Doelstelling

De ROF Gelderse Vallei is een zorggroep fysiotherapie met regionale dekking, die de kwaliteit van het fysiotherapeutisch zorgaanbod aan chronisch zieken, palliatieve zorg en postoperatieve patiënten in de regio waarborgt en afstemming verzorgt met andere disciplines.

Activiteiten

De ROF Gelderse Vallei  heeft een samenwerking met de Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV) zodat de beweegprogramma's diabetes, COPD en hartrevalidatie aansluiten op de ketenzorgprogramma's van de HAGV.

In samenwerking met het Ziekenhuis Gelderse Vallei zijn de transmurale werkwijze oncologie, artrose heup/knie, knie en schouder in de regio uitgerold en is er een intensieve samenwerking.

Er is inmiddels ook een transmurale werkwijze Oncologie geschreven.

Alle fysiotherapiepraktijken in de regio Gelderse Vallei kunnen lid worden van de ROF Gelderse Vallei. Vragen kunt u stellen via ons contactformulier.

Privacyverklaring

De Regionale Organisatie voor Fysiotherapie Gelderse Vallei vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Daarom behandelt de Regionale Organisatie voor Fysiotherapie Gelderse Vallei uw privacygevoelige informatie met de grootst mogelijk zorg. In deze privacyverklaring wordt uiteengezet welk privacybeleid de Regionale Organisatie voor Fysiotherapie Gelderse Vallei hanteert.